Castell de Montesquiu
Publicat el 14 de setembre 2020

1. Una festa de la cervesa atípica

El dia 18 de setembre, el Poble Espanyol es tornarà a convertir en un autèntic Biergartens alemanys a la 7a edició de la Festa de la cervesa. Els amants d'aquest esdeveniment podran assistir-hi del 18 al 20 i del 23 al 27, això sí, amb totes les mesures de seguretat.

Podreu tastar cerveses de blat, negres, d'abadia, Pilsener, Lager, bratwurst, picantwursts, codillo, bretzels, salsitxes de frankfurt, i molt més! L'entrada seguirà essent gratuïta pels residents a Catalunya, però caldrà reservar amb antelació a la pàgina web. L'aforament estarà limitat i s'afegiran més espais de celebració per poder mantenir la distància de seguretat.

Preu: Gratuït

Horari: cada dia és diferent, recordeu que cal consultar els horaris d'obertura abans d'anar-hi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ATENCIÓ! Torna la festa de la cervesa més divertida i autèntica al Poble Espanyol! ??Torna el Biergarten del 18 al 27 de setembre! ?? ℹ️Degut a la situació actual del COVID-19, enguany celebrarem una edició molt especial: adaptem la festa i n'ampliem els espais de celebració per tal de poder garantir-vos distància de seguretat. Convertim la Plaça Major i la Carpa del Poble en autèncics Biergartens alemanys perquè tots pugueu gaudir de la millor festa de la cervesa de Barcelona! .-.-.-.-.- Vuelve la fiesta de la cerveza más divertida y auténtica en el Pueblo Español! ??Vuelve lo Biergarten del 18 al 27 de septiembre! ?? ℹ️Debido a la situación actual del COVID-19, este año celebraremos una edición muy especial: adaptamos la fiesta y ampliamos los espacios de celebración para poder garantizaros distancia de seguridad. Convertimos la Plaza Mayor y la Carpa del Poble en auténticos Biergartens alemanes para que todos podáis disfrutar de la mejor fiesta de la cerveza de Barcelona! #pobleespanyol #biergartenbcn2020 #biergarten #cerveza #culturacervecera #cervecerosinquietos #sanmiguel #cerveceria #barcelona #ociobarcelona

Una publicación compartida de Poble Espanyol de Barcelona (@pobleespanyol) el

 

2. Visites gratuïtes durant l'11 de setembre

La Diada 2020 serà atípica als carrers, però per compensar-ho, podreu visitar gratuïtament alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat.

MNAC: El Museu Nacional d'Art de Catalunya es podrà visitar totalment de franc entre les 10.00 i les 20.00 i podreu gaudir de les col·leccions permanents, així com les exposicions d'Aurèlia Muñoz i Oriol Vilapuig. Per garantir la seguretat de tothom, es controlarà l'aforament i hi haurà circuits a les sales.

El Born Centre de Cultura i Memòria: L'espai oferirà visites gratuïtes de 30 minuts als jaciments del setge del 1714. Els recorreguts es faran de 12.00 a 14.00 i de 17.00 a 19.00, però cal ser ràpid, l'assignació de les entrades es farà segons ordre d'arribada.

Palau Güell: L'edifici dissenyat per Antoni Gaudí també ofereix una visita gratuïta. Cal reservar entrada a la pàgina web on se us assignarà un horari de visita per evitar les aglomeracions.

 

3. Festival per l’amor a l’Hart

El festival d'art de carrer de l'Hospitalet de Llobregat torna aquest any en un nou espai, el Parc de la Remunta, que s'omplirà de música en directe, dansa i circ del 17 al 19 de setembre.

El programa proposa espectacles de música com el dels Rolling Vibes Collective i exhibicions de circ com Rolabola (una fusió de circ i rock) o la Júlia Farrero. Pel que fa a la dansa, podreu gaudir dels espectacles 'Underneath' de Lali Ayguader, 'Wik Bak' de Kiko López o 'Djama' de la compamyia Nuovas, entre molts altres.

Preu: Les entrades són gratuïtes i cal reservar-les a la pàgina web. 

Horaris: Consultar la programació completa i els horaris aquí.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?XVI FESTIVAL PER AMOR A L'HART? ?Els dies 17, 18 i 19 de setembre arriba una edició súper especial del Per Amor a l'Hart, Festival d'arts de carrer de l'Hospitalet de Llobregat. Una data imprescindible a l'agenda cultural de la nostra Ciutat . ?Moltes novetats ens esperen aquest any, com per exemple... ?Tindrem nova ubicació, ens traslladem al fabulós Parc de la Remunta! ?‍?‍??‍?‍??‍?‍?‍?L'aforament dels espectacles serà limitat sota demanda d'entrades gratuïtes a través de la web del festival . ?Les entrades gratuïtes estaran disponibles en breu. ?Podràs seguir tot el festival en streaming, via el nostre canal de youtube ✔️Subscriu-te ?Aquest any comptarem amb... ?CIRC DE JOCS (Animació) ?ROLLING VIBES COLLECTIVE (Música) ?KIKO LÓPEZ "WIW BAK" (dansa) ?CIA. IN-MOTUS "EL.LA" (dansa) ?PENÉLOPE Y AQUILES. "El senyor de les Baldufes" (Circ) ?LAS COSSAS NOSTRA (Animació) ?BANDACETAMOL Brass Band (Música) ?AGNÉS SALA & HÉCTOR PLAZA "Blue Monday" (dansa) ?CIA. NUOVAS "DJAMA" (dansa) ?LALI AYGUADÉ "UNDERNEATH" (dansa) ?LOS INFORMALLS "APERITIVO" (dansa) ?ROLABOLA "ROCK CIRK" (Circ) ?ALTA GAMA. "Adoro" (Circ) ?JÚLIA FARRERO "Teia" (Circ) ?TOMBS CREATIUS "El viatge" (Instal.lació) ?LA FAMÍLIA RÚSTIKA (Concert) @culturalh

Una publicación compartida de Per Amor a L'Hart (@peramorlh) el

 

4. Visitar el parc i el castell de Montesquiu

Si voleu sortir de la ciutat, Al nord d'Osona, a poc més d'una hora de Barcelona, podeu trobar el castell Montesquiu, una construcció que data de finals del segle XIII i conserva testimonis arquitectònics de les diverses etapes en què es va ampliar o reformar. Es creu que el seu origen és una torre de guàrdia que va fer construí el comte Guifré, però no va ser fins al segle XIV que es va convertir en una residència fortificada.


El castell és la seu principal del Parc del Castell de Montesquiu, creat l'any 1986./ Foto: Wikipedia

Podeu gaudir de les exposicions que s'hi organitzen, visitar les sales nobles del castell, realitzar una visita guiada per les instal·lacions o explorar el parc amb els diferents itineraris.

Preu de les visites guiades:

12-18 anys: 2€
18-65 anys: 3,50€

Horari: Caps de setmana i festius de 10 a 14:30h.

 

 

 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —