Von der Leyen
Per ACN
Publicat el 05 d’octubre 2020

La presidenta de la Comissió Europea, Úrsula Von der Leyen, ha donat negatiu en covid-19 en l'última prova PCR que s'ha fet avui. Von der Leyen estarà en aïllament fins dimarts al vespre, "com marquen les regulacions", segons ha explicat ella mateixa en un missatge a Twitter.

La presidenta de la CE va estar en contacte amb un positiu en coronavirus dimarts passat, durant un viatge a Portugal, i aquest dilluns ha anunciat que començava un aïllament després d'haver-ne estat informada. Dijous, abans de participar en una cimera de caps d'estat i de govern de la UE, es va fer una prova PCR i va donar negatiu. Aquest dilluns s'ha fet una segona prova que també ha donat negatiu.

De manera preventiva, Von der Leyen i el seu gabinet es fan dos tests cada setmana, dilluns i dijous, segons ha informat un portaveu de la Comissió Europea. L'executiu europeu ha defensat que la reunió a Portugal es va fer seguint les mesures de seguretat per la covid-19. "La presidenta respecta les normes", ha assegurat el portaveu.

L'eurocomissària d'Educació, Mariya Gabriel, també està en quarantena aquest dilluns després que un membre del seu equip donés positiu en covid-19. "Em sento bé i no tinc símptomes", ha assegurat Gabriel, que està a l'espera de saber el resultat de la prova PCR. La Comissió Europea ha confirmat aquest dilluns que 159 funcionaris han donat positiu en covid-19 fins ara.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —