Vueling recuperarà una setantena de rutes des de Barcelona entre juny i juliol
Per ACN
Publicat el 21 de juny 2020

L'aerolínia Vueling té previst recuperar 71 rutes nacionals i internacionals des de l'aeroport de Barcelona-El Prat entre juny i juliol fins a arribar a fer 600 vols setmanals. L'ampliació de rutes es farà progressivament a partir d'aquest dilluns, 22 de juny. Aquesta setmana reprendrà els vols amb Granada, Santiago de Compostel·la, Lanzarote, Milà, Amsterdam, Roma (Fiumicino) i Copenhaguen. Aquestes rutes se sumaran a les connexions que Vueling ha mantingut amb serveis mínims durant l'estat d'alarma que són Sevilla, Màlaga, Bilbao, Alicante, Mallorca, Eivissa, Menorca, Tenerife (Nord) i Gran Canària. La companyia recomana als seus clients que utilitzin el check-in en línia i que redueixin al mínim l'equipatge de mà per evitar riscos. 

Per impulsar aquesta nova posada en marxa de les seves operacions, Vueling posarà en marxa una promoció especial (només disponible els dies 22 i 24 de juny) amb preus a partir de 29,99 euros per volar a destins nacionals des de Barcelona entre el 15 de juliol i el 31 d'octubre del 2020.

La setmana de l'1 de juliol Vueling reprendrà els vols de Barcelona a la Corunya, Astúries, Santander, Fuerteventura, París (Orly), Florència i Lisboa. 

La setmana del 6 de juliol s'hi afegiran les connexions amb Madrid, Vigo, Jerez, Valladolid, Palma, Venècia, Catània, Bolonya, Nàpols, Brussel·les, Niça, Lió, Bordeus, Marsella, Nantes, Berlín, Munic, Düsseldorf, Zuric, Estocolm, Oslo, Atenes, Porto i Dublín. 

I la del 1 de juliol s'hi afegiran les connexions amb Sant Sebastià, Almeria, Pisa, Palerm, Cagliari, Òlbia, Bari, Birmingham, Manchester, Stuttgart, Hamburg, Santorini, Míkonos, Dubrovnik, Split, Praga, Viena, Ginebra, Tànger, Orà, Alger i Marràqueix.
 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —