'We got this' guanya el Premi del Jurat Oficial del Serielizados Fest
Per ACN i Redacció
Publicat el 29 d’octubre 2020

Serielizados Fest ha fet públics aquest dimarts els guardonats de l'edició d'aquest any. El Premi del Jurat Oficial l'ha rebut We got this, dirigida per Patrik Eklund, mentre que la nova sèrie del còmic i guionista Josh Thomas, Everything's gonna be okay, ha obtingut el guardó Jurat Reteena i una menció especial per a les interpretacions de les actrius protagonistes, Kayla Cromer i Maeve Press. "Aquestes dues joves actrius doten de profunditat i humanitat a les germanes Matilda i Genevieve, que han de fer-se adultes entre pèrdues irreparables i el descobriment d’un món ple de possibilitats", precisen els membres del jurat. El Serielizados Fest finalitzarà el proper 29 d’octubre

El Jurat del Festival, integrat per la professora Concepción Cascajosa (UC3M, Fotogramas), el showrunner Javier Olivares (El Ministerio del Tiempo, Atrapa a un ladrón) i la dissenyadora de vestuari Bina Daigeler (Narcos, Mrs. America), ha destacat We got this. La sèrie d'Eklund parteix d'’una premissa singular: un expatriat nordamericà investiga l’assassinat d’Olof Palme després de descobrir que hi ha una recompensa milionària. La ficció s'acaba desenvolupant en una sàtira amable que radiografia de la societat sueca.

Per la seva banda, el Jurat Jove Reteena, integrat pels estudiants Pau Torres, Núria Martí, Laia Balaguer, Helios Martínez i Aina Barquero, ha concedit el seu premi a Everything's gonna be okay. "Des d’una perspectiva juvenil, es vol premiar una proposta amb un plantejament original i un tractament fresc que combina molt bé els contrapunts dramàtics amb el to còmic general. També es valora molt positivament la normalització i la profunditat dels personatges que responen a las inquietuds socials dels i les joves. Per tot això, es vol atorgar el premi a Everything's gonna be okay, de Josh Thomas", precisen. La nova sèrie de Thomas (creador de Please Like Me) centra la seva trama en personatges amb transtorns com l’autisme.

En l’edició d’aquest any, el Serializados Fest combina les activitats presencials a Barcelona i Madrid amb sessions online a través del seu canal de Youtube i de Filmin. Com a novetat, els usuaris poden participar en sessions del Virtual Show, on s'han organitzat converses amb talents internacionals com Damon Lindelof, Rodrigo García, Sally Wainwright, Josh Thomas i Simon Stalenhag.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —