- vídeos -
Xurreria
Per Edgar Navarro i Pol Valero
Publicat el 01 de març 2021

La restauració i l’hostaleria són, sens dubte, algunes de les activitats més castigades per la pandèmia. Les xurreries, acostumades a fer front a tota mena d’adversitats, es mouen per mantenir viu el seu tradicional i dolç producte. Les restriccions de mobilitat, la manca de turistes i el tancament de l’oci nocturn els han reduït la clientela potencial, però són negocis arrelats que compten amb el suport dels clients de “tota la vida”.

El secretari general del Gremi de Xurrers de Catalunya, Jordi Argilés, explica que s’han vist obligats a desenvolupar fórmules de take-away. La seva xurreria, herència de tres generacions, a les tardes s’omple de gent que surt de l’escola o de la feina amb ganes de berenar. També ha passat per tres generacions la xurreria Sagrada Família, on Rufo Lunar ha treballat tota la vida i s’ha convertit en un pilar fonamental de la vida al barri.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —