Cinemes Yelmo tancats temporalment
Per ACN
Publicat el 26 de gener 2021

El poc públic i la falta d'estrenes que incentivin la cartellera estan fent abaixar la persiana de molts cinemes. L'última cadena que ha anunciat un tancament temporal de portes ha estat els Yelmo, que a Catalunya té els Comèdia, l'Icària, el Baricentro, els Premium Castelldefels, els Premium Sant Cugat, Abrera i el Parc Central de Tarragona. No obstant això, mantindrà oberts els de Madrid i Las Palmas de Gran Canaria. La cadena Ocine també ha afegit dos nous cinemes als que ja tenia tancats: Tudela i Mendibil d'Irún. A Catalunya, Ocine manté oberts els centre de Les Gavarres de Tarragona, Girona, Granollers i Màgic de Badalona, mentre que ha tancat els de Platja d'Aro, Blanes, Arenys, Sant Celoni, El Vendrell, Vila-seca i Roquetes.

Fonts de la cadena Ocine han manifestat a l'ACN que els tancaments són tots "temporals" i que l'objectiu és "continuar oberts més endavant". "Els cinemes tancats obriran quan les roselles comencin a florir", avancen. Alhora, reclamen més ajudes per a l'exhibició que, com els teatres i els museus, "forma part de la identitat cultural de cada poble".

El grup Cinesa va decidir tancar part de les sales de l'11 fins al 28 de gener, entre les quals hi ha els cinemes catalans Llobregat Centre, SOM Multiespai i Diagonal Mar. "Tanquem, per a tornar amb més força i màgia", van destacar al web del grup. Així mateix, la resta de les sales del grup només tancaran els dilluns i dimarts i estaran obertes de dimecres a diumenge també fins al 28 de gener. En el cas de Catalunya, el canvi d'horaris afectarà els cinemes de La Maquinista, Diagonal, LUXE Barnasud i Mataró Parc.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —