Youtube suspèn el canal de Trump durant almenys set dies
Per EFE
Publicat el 13 de gener 2021
Temps de lectura 1 minut

Youtube ha suspès el canal del president dels EUA, Donald Trump, que no podrà pujar contingut nou durant un mínim de set dies, gairebé el temps que resta del mandat del líder polític que enfronta mesures similars en altres xarxes socials després que els seus seguidors assaltessin el Capitoli.

Youtube va detallar dimarts en el seu compte oficial de Twitter que la decisió es va adoptar "arran de les preocupacions sobre el potencial continu de violència". La mesura suposa que el governant "temporalment no pogui carregar contingut nou per un mínim de set dies".

"A causa de les preocupacions actuals, també inhabilitarem indefinidament els comentaris del canal del president Trump, com hem fet amb altres canals on hi ha preocupacions de seguretat".

Youtube ha indicat que, després d'una revisió, ha procedit a eliminar el contingut nou pujat al canal de Trump per "violar" les seves polítiques, sense entrar en majors detalls.

Altres xarxes socials suspenen el compte de Trump indefinidament
Aquesta és l'última d'una sèrie de mesures adoptades per les xarxes socials després que seguidors de Trump ocupessin el complex del Legislatiu nord-americà el passat 6 de gener, uns fets que van causar cinc morts, entre ells un policia.

Divendres passat, Twitter va suspendre permanentment el compte de Trump davant "el risc d'una major incitació a la violència".

Després de suspendre temporalment el compte de Trump, la xarxa social li va privar definitivament d'aquesta eina, amb la qual el president sortint havia emès més de 55.000 missatges durant més d'onze anys i en el qual comptava amb 89 milions de seguidors.

També Facebook i Instagram van bloquejar l'accés del president al seu compte almenys fins que es completi el traspàs de poder el 20 de gener, i Twitch i Snapchat van desactivar el seu perfil indefinidament. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —