-
Per EFE
Publicat el 02 d’agost 2023

Amb l'eslògan 'La mobilitat del futur, ja la tenim aquí', el FC Barcelona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, ha llançat una campanya per promoure l'ús del transport públic per desplaçar-se fins a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, on el primer equip de futbol jugarà la temporada que ve.

La campanya presenta diferents possibilitats per arribar fins al perímetre de la muntanya de Montjuïc, i un cop allà, poder pujar i baixar a l'estadi de manera ràpida i sostenible per evitar la congestió de vehicles.

'A l'Estadi amb menys congestions i més rapidesa', 'Al'Estadi amb menys vehicle privat i més transport públic', 'A l'Estadi amb menys emissions i més salut', 'A l'Estadi amb menys embussos i més fluïdesa', diuen els missatges que acompanyen els dissenys de la campanya.

Aquests expliquen als aficionats les millors opcions per accedir-hi, ja sigui fins al perímetre de la muntanya amb metro o autobús o, un cop des de Montjuïc, amb l'ús del funicular, les llançadores o a peu. Aquestes accions, així com la seva conseqüent campanya de comunicació, estan emmarcades en el Pla de Mobilitat que el club català ha desenvolupat conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona, perquè els seguidors culers accedeixin a l'Estadi Olímpic, mentre durin les obres del futur Spotify Camp Nou.

La campanya ja és visible pels carrers de Barcelona abans que el Barça disputi, el 8 d'agost que ve, el Trofeu de Joan Gamper contra el Tottenham, el que serà el primer partit a la casa temporal fins al novembre del 2024.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —