-
Per ACN
Publicat el 21 d’agost 2023

El tinent d'alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha afirmat que la ciutat està passant un estiu sense “incidents greus”, tot i la presència massiva de turistes. En una entrevista a ‘La Vanguardia’, Batlle ha recordat que l’arribada de turistes atrau aquelles persones que es dediquen a dur a terme “activitats il·lícites” i ha descrit els mesos estivals d’enguany com a “relativament bons”.

El tinent també parla del districte de Ciutat Vella, el qual sosté que concentra “bona part de la problemàtica social de la ciutat”. “És en un lloc que s’ha de tractar amb especial atenció, per això ens estem reunint amb veïns i comerciants per veure com n’abordem la millora”, explica.

Entre les principals preocupacions, afirma que "s’ha de prestar atenció a la rehabilitació d’habitatges, frenar els monocultius comercials i lluitar contra la droga i les ocupacions delinqüencials lligades al narcotràfic”. Temes que també poden afectar en certa manera el “conjunt del país” i, per això, demana la corresponsabilitat de la Generalitat i dels municipis metropolitans.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —