C. Tangana
Per Redacció
Publicat el 17 de novembre 2021

L'artista madrileny C. Tangana ha anunciat que la seva gira Sin cantar ni afinar Tour 22, que arrencarà a Bilbao el 29 de gener, passarà pel Palau Sant Jordi de Barcelona el 19 de febrer de l'any vinent. Puchito presentarà oficialment el seu disc El Madrileño (Sony Music, 2021), que va estrenar a finals de febrer de 2021.

La notícia arriba després que l'equip del Primavera Sound informés divendres passat que les dues actuacions de C. Tangana previstes per a l'edició del festival de 2022 quedaven cancel·lades "per incompatibilitats d'agenda", la qual cosa va fer aixecar diverses crítiques entre els seguidors que havien comprat l'entrada. Si bé el públic català finalment podrà gaudir del Madrileño a la ciutat comtal, és cert que, ara per ara, l'artista no ha anunciat cap concert en les mateixes dates que havia d'actuar al Primavera Sound 2022, el 2 i el 9 de juny.

"Sin cantar ni afinar Tour 22" portarà C. Tangana a altres indrets d'Espanya com Màlaga, Saragossa, A Corunya o la seva estimada Madrid, i també a Llatinoamèrica i el Regne Unit. Les entrades pels concerts a Espanya ja són a la venda aquí

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —