Un membre de la Guàrdia Urbana vigila el perímetre de Can Framis en mig de l'operació
Un membre de la Guàrdia Urbana vigila el perímetre de Can Framis en mig de l'operació
Per Arnau Inés , Manel Lamadrid Coll , Jaume Archiles i Albert Aragonès
Publicat el 12 de setembre 2023

Quatre dotacions de la Guàrdia Urbana de Barcelona han desallotjat una vintena de persones sense llar que vivien els voltants de l'edifici de Can Framis, al carrer Roc Boronat del Poblenou. Segons fonts municipals es tracta d'un desallotjament que compleix amb ordre judicial, amb la intenció de recuperar els voltants de l'espai, que són de propietat de l'Ajuntament.

Els afectats no saben on dormiran aquesta nit

Des del Diari de Barcelona hem pogut parlar amb en Tarik, un dels afectats de la desocupació. "Jo dormia aquí i mai hi ha hagut problemes, ni amb els veïns ni amb ningú". "Estic empadronat i tinc targeta sanitària", remarca. En Tarik relata que la a intervenció ha estat molt ràpida. "Han vingut els policies, m'han dit que recollís tot i me n'anés". Encara no sap que farà ara: "no sé on dormiré ara, al carrer suposo".

En Tarik confessa que té por de perdre les poques coses que tenia per viure. "Aquesta nit ja no hi haurà res meu aquí, el que no s'ho emportin ho robaran". Com a mínim 1.231 persones viuen al carrer de la capital catalana, segons recull el darrer informe d'Arrels

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —