Entrada de la Sala Barts de Barcelona
Entrada de la Sala Barts de Barcelona
Per Redacció i ACN
Publicat el 21 de març 2022

The Project no renovarà el seu contracte d'ús privat de la sala Barts a partir del 17 d'abril. La promotora ha decidit no presentar-se al concurs per a la gestió del teatre convocat per l'Ajuntament de Barcelona, arran de trobar discrepàncies amb "el detall i el contingut" d'aquest. El nou document limita l'ús de música al local, per la qual cosa veuen inviable la continuïtat del seu projecte, basat en la "transversalitat i la multiescena".

Dos candidats a portar la Barts

El període de sol·licituds per agafar el timó de la sala Barts es va tancar el 17 de febrer, i ara s'estan avaluant els dos projectes que el consistori barceloní ha rebut. El concurs permet la concessió de l'ús privat de la sala com a "Espai de música a Barcelona": centre de programació, producció artística i cultural, suport al teixit musical, a l’entorn de la música, a les arts escèniques o a la creació a la ciutat.

"S'han rebut dues propostes per a la gestió, i cap d'elles és dels actuals gestors de la sala", reconeixen des de l'Ajuntament, que recorden que se'ls ha donat dues pròrrogues.  La decisió definitiva es prendrà d'aquí a dues setmanes, una vegada s'hagin estudiat les propostes presentades i la Comissió de Govern faci l'aprovació final.

10 anys amb The Project al capdavant

The Project va assumir la direcció de la sala el novembre de 2012 amb el lema "Un espai per somiar". Des d'aleshores, han passat per la sala Barts més de 1.500.000 espectadors i artistes internacionals com Jamie Cullum, Foo Fighters, Chucho Valdés & Joe Lovano, Gloria Gaynor, Steve Vai, Joe Satriani i Pat Metheny. També artistes consolidats com Estopa, Luis Eduardo Aute o Love of Lesbian i artistes emergents com Rozalén, Nil Moliner, Joan Dausà o Blaumut.

La promotora ha denunciat en un comunicat que es tracta d'un "projecte d’èxit a Barcelona que es quedarà suspès per manca d’espai".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —