- ÀPATS EN 360º -

Cadascun dels nostres àpats implica un consum energètic del qual som cada vegada més conscients: la petjada en plàstics, benzina i aigua és una realitat que podem explorar a fons o ignorar. Ho abordem a través de dos productes ben coneguts, però diferents: el guacamole i el cafè. Presentar aquests contrasts en un format audiovisual nou i immersiu, en vídeo de 360º, és el punt de partida d'Àpats en 360º.

Per gaudir de les experiències, obriu-les en un ordinador de sobretaula i habiliteu la reproducció automàtica de so al vostre navegador.

Narratives 360
Guacamole
A tots ens ha vingut de gust un bon guacamole però potser no tenim els diners, el temps o les ganes d’anar a un bon mexicà de confiança. I si el fem a casa? Però… d’on ve aquest guacamole? D’on venen els alvocats que comprem per fer-lo? Hi ha opcions de supermercat, però són ecològiques? Marques de confiança? Descobreix-ho tot sobre el guacamole.
Narratives 360
Cafè
Com arriba el cafè? i D’on ve? Com es processa? És millor consumir-lo a granel o en càpsules? Et convidem a fer un viatge immersiu.