-
Per Redacció
Publicat el 18 de març 2023

Els programes Crims i Polònia han estat alguns dels guardonats de la 28a edició dels Premis Zapping, que s'han entregat aquest divendres en un acte al CaixaForum de Barcelona. Els premis, creats el 1995 per l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC), són un reconeixement a la qualitat audiovisual de les produccions espanyoles en tres mitjans: la televisió, internet i els videojocs.

La 28a edició dels Premis Zapping també ha reconegut aquest divendres l'actriu Mireia Oriol amb un guardó pel seu paper en la sèrie Alma, de Netflix. D'altra banda, el presentador televisiu llorejat ha estat Jordi Hurtado, per Saber i Ganar, nominat al costat de Carles Porta, de Crims, i Roberto Brasero, qui presenta El Tiempo a Antena 3.

Núria Casas ha estat distingida com a millor comunicadora a la xarxa mentre que el millor programa de televisió local ha estat Cuina amb mi, de Canal Set. Pel que fa als premis nominals, el programa Polònia ha estat escollit per votació popular, la primera vegada que es fa a la història dels guardons. També s'ha premiat Televisió de Catalunya per la iniciativa de "rescatar una icona i referent infantil" com és l'espai cultural Una mà de contes.

El Premi Grups d'Anàlisi de Programes se l'ha endut Movistar+ pel format Tricicle, un último gesto, un espai "que combina humor, emocions i reflexions" sobre el trio de còmics. Finalment, el Premi Cultura ha estat per a la Fundació La Caixa per la creació de la plataforma digital CaixaForum+, un espai gratuït que posa a disposició de la ciutadania continguts sobre l'art, la ciència, la música, la història i el pensament.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —