Estem al dia?
Per Redacció
Publicat el 31 de març 2023

Voler visibilitzar, mobilitzar la voluntat i opinió pública, abordar qüestions d'interès, celebrar mites històrics, reforçar els assoliments de la humanitat... Què fa que un dia sigui digne d'un dia internacional o mundial?

Existeixen dies destacats que intenten posar la mira en allò que es va aconseguir aquell dia o allò que és mereixedor de ser recordat i assenyalat almenys una vegada a l'any. Sortirem al carrer a escoltar l'opinió de la vox populi. Sortirem al carrer a saber què hi ha a celebrar. Sortirem al carrer a saber: estem al dia?

Avui 31 de març se celebra a tot el món el Dia Internacional de la visibilitat transgènere. Aquest dia va nèixer com una iniciativa per reivindicar els drets i la igualtat de les persones transsexuals d'arreu del món, així com per poder avançar socialment cap a la diversitat i la no discriminació. Fer visible la seva situació. 

Per aquest motiu, avui hem sortit al carrer amb la secció Estem al dia? per donar a còneixer la importància d'aquest dia. Hem preguntat si la gent considera que les persones transgènere necessiten ser visibilitzades i si consideren que el dia d'avui és important. Què en pensa la gent? Estan al dia?

 

@diaridebarcelona 31 de març: dia internacional de la visibilitat transgènere. Què en pensa la gent? #diaridebarcelona #ddb #transgender #visibilitat ♬ Stories 2 - Danilo Stankovic
— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —