Un pòdcast de la Júlia Gómez, l'Arlette Suriñach, la Laia Abad i la Cristina Benito
Per Cristina Benito Braun , Arlette Suriñach Nieto , Júlia Gómez i Laia Abad
Publicat el 05 de novembre 2023

Som la Júlia Gómez, l'Arlette Suriñach, la Laia Abad i la Cristina Benito i us convidem a descobrir tot sobre celebrities, moda, música i molt gossip. Si voleu conèixer tot sobre aquest món, esteu al lloc ideal, us acollirem de la millor manera

Aquesta última setmana ha vingut carregada de bombes mediàtiques. Per una banda, Halloween mai no decep, aporta detalls de tot el contingut de moda mundialment. És interessant parlar dels outfits més polèmics de les persones més conegudes en el món de la "fashion" com Hailey Bieber, les Kardashian, la Heidi Klum... I parlant de la festa del terror s’hauria de xerrar sobre els "fantasmes del passat" de la Britney que queden relatats a "The Woman In Me", el seu nou llibre. 

Què us espera al nostre pòdcast?

L'amor, sens dubte, sempre és benvingut a la "Cultura Pop" i al nostre pòdcast, per això parlem de la Taylor Swift i el seu nou romanç amb Travis Kelce i, evidentment, de la nostra motomami que es podria haver tornat a enamorar... També debatrem sobre els nous productes que proporcionen les indústries. S'adapten a la diversitat de cossos i estètiques? Se centren en els consumidors o només pensen en la repercussió a escala publicitària? El moviment de 'Victoria Secret' i el nou producte de Skims "The Ultimate Nipple Bra" ens donaran una resposta. Per acabar, parlarem de la princesa d'Espanya, la Leonor, i de com ha jurat la Constitució i d'un possible nou enfocament de la "monarquia". Aconseguirà la futura reina, una Espanya que estima aquesta forma de govern? 

Tot això queda resolt amb les girlies a l'episodi d'avui. 

Per saber-ho tot amb detalls, minuciositat i profunditat, només cal que escolteu el nostre primer episodi: ‘Halloween, romanç, diversitat corporal i racial, i molt, MOLT salseig’.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —