- vídeos -
La nova pizzeria del sabadellenc Eric Ayala homenatja la pizza napolitana i la seva família
Publicat el 22 d’octubre 2023

Un any i quatre mesos amb un únic propòsit: portar l’amor per la pizza napolitana a Barcelona. El famós pizzaiolo d’Instagram Eric Ayala va inaugurar aquest dissabte la seva pizzeria Il Figlio di Emiliano a Sabadell, on centenars de persones feien cua per veure —i tastar!— les seves pizzes fora de la pantalla. 

Abans de l’obertura del restaurant, els cinemes Imperial es van omplir de familiars, amics i seguidors, a qui els queia alguna llàgrima amb el documental sobre la història de l’Eric i la seva família —la catalana i la italiana. Una història d’amor per la pizza i la família, portada endavant gràcies a la promesa que el pizzaiolo li va fer al seu pare, a qui ret homenatge amb el nom del local. I sobretot gràcies a l’ajuda incombustible de la seva germana Íngrid i el suport de la seva mare Jenny.

El carrer Mare de Déu de les Neus era massa curt per acollir la gentada que esperava les pizzes d’Il figlio di Emiliano. La cua desprenia tal emoció que alguns curiosos s’apropaven a descobrir què tenia d’especial el petit local, ple d’essències napolitanes. 


El Roberto, l’Eric i els seus amics preparant pizzes a la cuina del restaurant.

A la cuina es respirava un ambient frenètic, però amb la complicitat que caracteritza aquesta família.“Això és increïble, quina bogeria”, comentaven en els pocs moments que tenien per admirar el que havien construït. Mentrestant parelles, amics i fins i tot dos reforços vinguts expressament de Nàpols no es donaven treva.

Després de centenars de pizzes servides, els assistents victorejaven Ayala, en una nit on es va complir un somni i on tot just començava una nova etapa per als Ayala-Moix. 

Documental sobre la història de l'Eric


Entrevista del DdB a Èric Ayala en 360º: "La primera pizzeria que obriré és per explicar de què em vaig enamorar"

 

 

 


 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —