[#if caratula??]
  [#if caratula?is_hash]
    [#if caratula.alt??]
      ${caratula.alt}
    [/#if]
  [/#if]
[/#if]
Per EFE i Redacció
Publicat el 15 de febrer 2021

El vídeo de la cançó La noche de anoche, fruit de la col·laboració entre el cantant porto-riqueny Bad Bunny i la catalana Rosalía, ha aconseguit més de vuit milions de visites des de la seva estrena, diumenge al vespre.

La noche de anoche és un tema inclòs en el darrer disc del porto-riqueny, El último tour del mundo. Aquest vídeo, del director Stillz, que ja ha col·laborat en altres ocasions amb Bad Bunny, mostra un escenari surrealista, en el qual Bad Bunny i Rosalía interpreten dos amants, l'atracció magnètica dels quals encén les flames d'un inevitable vincle romàntic.

https://twitter.com/rosalia/status/1361001330693861379?s=20

Molts dels seus seguidors han fet constar a través de les xarxes socials que els evoca el quadre La persistència de la memòria de Salvador Dalí. Es tracta d'un vídeo sense excessos en el qual tots dos, ell vestit amb una bata verda i ella amb un vestit de tul blanc i botins negres, canten entre unes escales, un arbre i un arc, per acabar fonent-se entre flames. L'estrena del vídeo es va voler fer coincidir amb Sant Valentí, tot i que, segons ha fet constar l'intèrpret porto-riqueny en el seu compte de Twitter, és un dia que mai no li ha agradat.

 

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —