[#if caratula??]
  [#if caratula?is_hash]
    [#if caratula.alt??]
      ${caratula.alt}
    [/#if]
  [/#if]
[/#if]
Per ACN i Redacció
Publicat el 12 de febrer 2021

El raper lleidatà Pablo Hasél ha publicat una cançó dirigida a Felip VI coincidint amb l'esgotament del termini fixat per l'Audiència Nacional perquè ingressi a presó. Hasél ha penjat aquest divendres el videoclip Ni Felipe VI a Youtube i ja compta amb milers de visualitzacions. El tema comença amb una intervenció del rei espanyol en la qual afirma que "sense llibertat d'expressió i informació no hi ha democràcia'. A la lletra, Hasél s'adreça al rei com a "tirà" i també assenyala el "mal anomenat govern progressista" per intentar aturar la mobilització. El vídeo està enregistrat per diferents emplaçaments de la capital del Segrià.

 

A la cançó que ha publicat Pablo Hasél aquest divendres, just el dia que venç el termini perquè ingressi a presó per la seva condemna a 2 anys i 9 mesos arran de dos sentències de l'Audiència espanyola per enaltiment del terrorisme, el raper afirma que no estarà mai "a la presó de la por" i que el seu micròfon "seguirà sent incòmode". En aquest sentit, també fa incidència al fet que "fins i tot" hagi demanat la seva llibertat el cantautor Joan Manuel Serrat i assegura que el que canta no són "injúries", sinó que és explicar el que passa.

Altres afirmacions que fa Hasél a la lletra d'aquest nou tema van dirigides a acusar el govern espanyol de ser els qui enalteixen els terroristes i també assegura que quan la "dominació" —de Felip VI— acabi, "la història ens absoldrà". En aquest sentit, l'acusa de feixista i alerta que no són com "el domesticat" de Pablo Iglesias. Finalment, Hasél qualifica de "fills de Franco" als qui l'han condemnat per "ser franc".

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —