'Pecats imperdonables' una comèdia on l’espectador té el poder de decidir com vol que sigui l'obra
Per Redacció i EFE
Publicat el 06 de novembre 2021

L’obra de teatre Pecats imperdonables, del director Edu Pericas, és una comèdia interactiva on els espectadors, amb el seu telèfon mòbil, tindran el poder de decidir la trama i el desenllaç de l’espectacle. Aquesta obra s’estrenarà el 12 de novembre a l'Aquitània Teatre.

Aquesta obra és una aposta inspirada en la nova tendència de pel·lícules interactives aparegudes en plataformes digitals com Black Mirror, a Netflix i, basada en l'obra panamenya, també participativa, Sin perdón por los pecados, de Benjamin Cohen, que Pericas ha adaptat.

Pecats imperdonables és una comèdia-thriller que explica la història d'una empresa familiar de la zona del Delta de l’Ebre que es reuneix per les festes de Sant Joan, després de la mort del fundador, per parlar de com es repartiran l'herència, “un tòpic molt universal, amb uns personatges una mica en el límit social”, ha indicat Jofre Borràs, un dels actors.

 

Com hi participaran els espectadors?

No és habitual que a una obra de teatre els mòbils es puguin utilitzar, però com explicava el director, Pericas, “en aquesta obra demanarem al públic que usi els seus telèfons mòbils” i, el públic, a través d'una pàgina web, podrà respondre les vuit preguntes que se li aniran formulant en una gran pantalla al costat de l’escenari.

Passats uns segons, el resultat de les votacions apareixerà en aquesta mateixa pantalla, que només ells veuran i, mentrestant, la regidora, Gemma Navarro, en clau interna avisarà els actors sobre el resultat perquè puguin seguir actuant.

Aquesta intervenció del públic, “per als personatges ha suposat un esforç memorístic més gran”, ha confessat Pericas, qui a més a més, apuntava també que “hem gairebé doblat les hores d'assaig que es dediquen normalment a un espectacle”.

L’obra està interpretada per Susanna Garachana, Francesc Ferrer, Eva Barceló, Agnès Busquets, Miquel Sitjar, Peter Vives i Jofre Borràs, que personifiquen alguns dels pecats cabdals, com la ira, l'enveja, la mandra i la gola, entre d'altres. L'obra s'havia d'estrenar el mateix dia en què es va declarar l'estat d'alarma i puja a escena 20 mesos després.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —