-
Publicat el 16 d’octubre 2023

Per tractar d'arrencar la setmana amb una mica d'energia, us portem 10 cançons amb els hits que quan sonen a una festa és impossible marxar. Llegeix-lo fins al final, que sempre hi ha alguna cançó que no recordes i pots afegir-la a la teva playlist, i així sonarà a la propera festa. 

 

1. I Gotta Feeling - The Black Eyed Peas

Comencem la llista amb un clàssic que et transporta a un estat d'eufòria des del primer acord. Des del seu llançament l’any 2009, s’ha convertit en un himne ideal per a festes i celebracions. A més, la lletra ja anticipa una nit plena de possibilitats. I got a feeling that tonight's gonna be a good night.

Tonight's the night, let's live it up
I got my money, let's spend it up 
Go out and smash it, like, "Oh my God"
Jump out that sofa, let's kick it, off 

 

2. Hips don’t lie - Shakira ft. Wyclef Jean

Continuem amb una cançó de Shakira, un remolí de ritme i sensualitat on els malucs són els grans protagonistes a la pista de ball. La cançó, nominada als Grammy 2007, ens proposa una lletra impregnada de ritmes llatins. La seva tornada enganxifosa la va convertir en una de les cançons més emblemàtiques dels 2000, i avui dia segueix fent ressonar les discoteques. 

I'm on tonight
You know my hips don't lie
And I'm starting to feel it's right
All the attraction, the tension
Don't you see, baby, this is perfection?

 

3. Freed from desire - GALA

Llançada el 1996, aquesta peça musical és àmpliament coneguda per la seva combinació d’elements de música dance i house, i la veu distintiva de Gala dona vida a la seva crida per la llibertat de desig. Freed from desire va ser un èxit internacional i continua sent una peça clàssica en el món de la música electrònica, ideal per a qualsevol festa. 

Want more and more, people just want more and more
Freedom and love, what he's looking for
Freed from desire, mind and senses purified
Freed from desire, mind and senses purified
Freed from desire
Na-na-na-na-na, na-na, na-na-na, na-na-na

 

4. Me Rehúso - Danny Ocean

Me Rehúso és una cançó del cantant i compositor veneçolà Danny Ocean que es va convertir en un gran èxit a escala mundial. Llançada el 2016, aquest tema combina ritmes tropicals i reggaeton amb lletres que narren la història d’una relació passada. El cantant es nega a oblidar una estimada relació. Y yo solo quiero estar junto a ti, nena, por favor entiéndelo. El seu ritme i la seva sinceritat lírica va ressonar en les llistes d'èxits i avui encara fa tremolar les pistes de ball. 

Baby, no (baby, no)
Me rehúso a darte un último beso, así que guárdalo (guárdalo)
Para que la próxima vez te lo dé haciéndolo (haciéndolo)
Haciéndotelo así, así, así
Así como te gusta, baby

 

5. One More Time - Daft Punk

Continuem la llista amb aquesta icònica cançó del duo electrònic francès Daft Punk. Publicada l’any 2000 com a part del seu àlbum Discovery, aquesta peça musical és un himne de la música electrònica. La repetició de la frase One more time genera una sensació d’eufòria i celebració, que ha influït en la música de ball i l’electrònica durant anys. 

One more time, we're gonna celebrate
Oh yeah, alright, don't stop the dancing
One more time, we're gonna celebrate
Oh yeah, alright, don't stop the dancing

 

6. Te Pintaron Pajaritos - Andy Rivera ft. Yandar & Yostin

Anem ara amb una cançó que va esdevenir un èxit en el món de la música llatina i la música de festa. Te Pintaron Pajaritos celebra la joventut, l’alegria i la llibertat, i va guanyar popularitat en les pistes de ball i les ràdios, convertint-se en un himne de festa per a molts amants de la música llatina. 

Te pintaron pajaritos en el aire
Te juraron falso amor y lo creiste
Sus promesas se quedaron en el aire
Estas sintiendo lo que algún dia me hiciste

 

7. Just dance - Lady Gaga

Aquesta cançó icònica de l’artista pop Lady Gaga no podia faltar a la llista. Publicada com a single debut l’any 2008, aquesta peça musical va marcar l’inici de la carrera de Gaga, i va capturar l’esperit de la festa i la diversió. La cançó és una de les més reconegudes en la indústria musical i va establir Lady Gaga com una nova icona de la música pop. 

Just dance, gonna be okay, da da doo-doo-mmm
Just dance, spin that record babe, da da doo-doo-mmm
Just dance, gonna be okay, d-d-d-dance (gonna be okay)
Dance, dance
Just, j-j-just dance

 
 

8. La Rompe Corazones - Daddy Yankee ft. Ozuna

Aquesta explosiva col·laboració entre dos titans del reggaeton va veure la llum l’any 2017. Una història de seducció i intriga on una dona és coneguda per la seva habilitat per conquerir i deixar els cors en runes. Parlem d’un himne modern del gènere urbà que triomfa a cada festa on apareix. 
 
Le dicen la rompe corazones
Falsas ilusiones
No esperes que cambie con el tiempo
Se acostumbró a que la perdonen
 

 

9. Yo quiero bailar - Sonia y Selena

Ens acostem al final amb aquesta cançó icònica de les artistes espanyoles Sonia y Selena, llançada el 2000. Un tema d’estil eurodance i pop latino que parla de l’alegria i l’emoció de sortir de feta i gaudir a la pista de ball. Avui dia segueix sent recordada amb estima com un clàssic de la música dance en espanyol.  

Yo quiero bailar
Toda la noche
Baila, baila, bailando va
Baila, baila
Yo quiero bailar
Toda la noche
Baila baila bailando va
Baila baila bailando hey

 

10. In the night - Oques Grasses 

I tanquem la llista de 10 cançons amb aquest himne català que transporta els oients a un viatge nocturn per les emocions de la nit. Llançada el 2013, la banda catalana fusiona elements de pop, rock i folk. Amb un so distintiu que només pot lligar-se a la diversió, In the night s’ha convertit en un dels temes més reconeguts d’Oques Grasses. Impossible que no et vingui la melodia al cap!

S'evapora el gris i no em pregunto res
La teva pena em fa saltar pels marges
Que l'ànima s'enlairi amunt i senti el risc, oh oh
In the night, in the night
In the naino-naino-night

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —