El cast de Victorius al 2010
Publicat el 28 de març 2023

Aquesta setmana ha fet 13 anys de l’estrena de Victorius, una de les mítiques sèries de la nostra generació que ens va descobrir molts talents emergents a l’època. Qualsevol fan del sit-com sap que va donar l’empenta a la carrera d’Ariana Grande, però, més d’una dècada després, cal repassar què ha sigut de les carreres d’algunes actrius i actors com Victoria Justice i  Liz Gillies i les polèmiques que han sorgit al voltant de Daniella Monet. 

Victoria Justice

Més coneguda com a “Tori Vega”, la gran protagonista de la sèrie no ha deixat d’aparèixer a la gran i la petita pantalla després del final de Victorius. Ja abans de ser reconeguda el 2010, havia participat en alguns episodis de The suite life of Zach and Cody i tenia un paper a Zoey 101, també de les grans sèries que recordem els nascuts cap als 2000.

Després del seu gran debut ha participat en sèries tan conegudes com Big Time Rush i els darrers anys ha estat protagonista de dues pel·lícules de Netflix: Afterlife of the party (2021) i A perfect pairing (2022). Justice va llençar la seva carrera musical abans de Victorius, tot i que va ser l’any 2020, després de 7 anys d’absència als estudis, quan es va impulsar la seva carrera amb Treat Myself i Too F*ckin’ Nice, que va rebre 1 milió de visualitzacions a YouTube en 1 setmana. 

 

Ariana Grande

No es pot parlar de Victorius sense pensar en Ariana Grande. L’actriu i cantant que interpretava la “Cat Valentine” a la sèrie, va esdevenir una superestrella poc després de finalitzar el rodatge l’any 2013. Aquell mateix any va llençar el seu primer àlbum "Yours Truly" amb el qual va encapçalar el Billboard 200 estatunidenc. L’extens rang vocal de l’artista va portar a comparacions immediates amb artistes com Mariah Carey. 

Després de 10 anys del seu debut, compta amb 6 àlbums, 2 Grammys per “Sweetener” i “Rain on Me” i diversos premis Billboard i MTV. Després de casar-se l'any passat i de llençar una marca de cosmètics, R.E.M beauty, hi ha rumors de la seva possible retirada del món de la música, tot i que ella encara no ho ha confirmat. 

‘Liz’ Gillies

La “noia dura” de la sèrie, “Jade West”, no només va compartir amb Ariana Grande la sèrie Victorius, sinó que ja es van conèixer abans al musical de Broadway, 13. Més endavant, també va debutar com a cantant, col·laborant amb Grande en temes com Santa Baby o Stuck with U i la seva veu va donar vida al tema inicial de Winx Club, una altra joia de la nostra infància.  Així i tot, Gillies és més coneguda actualment pel personatge de “Fallon Carrington” a la sèrie de Netflix Dinasty

 

 

Matt Benett

Conegut com a “Robbie Saphiro”, va atreure menys atenció que les seves companyes, però la seva aparició a la sèrie el va ajudar a impulsar la seva carrera musical, quan va treure el seu àlbum Terminal Cases, l’any 2012. Amb més de 10 anys d’experiència musical, també ha col·laborat als temes One Last Time i Thank u, next d’Ariana Grande, amb la que segueix compartint una gran amistat després de Victorius

 

 

Daniella Monet, envoltada de polèmica

L’actriu que interpretava “Trina Vega”, la germana de la protagonista, va trencar el silenci el darrer any sobre els abusos i la sexualització que va partir durant el rodatge de la sèrie, segons explica Variety. L’actriu explica com el productor, Dan Schneider, havia de supervisar la roba que portaven les noies i sempre apostava per les opcions més curtes, inapropiades per l’edat dels personatges. 

A més a més, Monet denuncia que va demanar diverses vegades que no s’emetessin algunes escenes on se sentia sexualitzada, com algunes on se li salpica líquid a la cara o altres on li demanaven que mengés cogombret mentre es pintava els llavis. Les peticions de Monet van ser ignorades i Nickelodeon va tirar endavant les escenes. El productor ha estat assenyalat diverses vegades per casos d’abús i inclús pedofília i, tot i que no existeixen denúncies en aquest moment, no va sorprendre el seu acomiadament de Nickelodeon l’agost del darrer any. 
 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —