- podcasts -
Per Janna Fontbona , Natàlia Pinyol Darder i Àngela Reyes
Publicat el 19 de març 2024

Tres Butaques és un programa radiofònic dedicat a l'apassionat món del cinema. Parlem de les pel·lícules que ho estan petant, de l'actualitat relacionada amb la gran pantalla i de les estrenes. Sempre amb un acompanyament especial i diferent per cada episodi. 

En aquest tercer episodi us proposem acompanyar-nos en una anàlisi de la nit dels Oscars 2024 on comentem aquells guardons més importants. De la mà de Marta Ferrer, redactora, guionista i editora a la secció 'Arguments Universals' sobre cinema, sèries i teatre de Catalunya Ràdio i també crítica a Nació Digital, us animem a endinsar-vos amb nosaltres als debats sorgits aquest any en la 96a gala dels aclamats premis de l'Acadèmia.

Per a acabar, us volem fer reflexionar sobre la transversalitat dels premis i la influència que tenen en els ulls de les persones; som esclaus d'una estatueta més o menys en decidir si una pel·lícula és prou bona?

Amb un enfocament divertit, informal i sincer, Tres Butaques és un programa fet per Janna Fontbona, Natàlia Pinyol i Àngela Reyes; imprescindible per a tots els amants del setè art que volen estar al dia de tot allò que succeeix a la gran pantalla.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —