El Sindicat de Barri del Poblenou anuncia el referèndum veïnal sobre el futur del 22@, el 30 de maig del 2021
Per Redacció
Publicat el 22 de juny 2021

El passat diumenge, els veïns i veïnes dels barris del districte de Sant Martí, El Parc i la Llacuna, el Poblenou, Diagonal Mar i el Front Marítim, la Vila Olímpica, Provençals i el Besòs i el Maresme, van votar per expressar el seu suport o rebuig a l’actual pla urbanístic del 22@, en nou punts de votació repartits pels barris. Des del Nus, Sindicat de barri del Poblenou, valoren com “un èxit rotund el referèndum”, ja que “la participació ha superat les nostres expectatives”, asseguren fonts del Nus.

 La pregunta del referèndum es basava en si es volia modificar el plantejament actual del 22@. Els resultats finals van ser de 3.162 vots a favor de la modificació, 89 vots en contra, tres vots en nul i un en blanc. Després dels bons resultats, el següent pas “és esperar a l’assemblea oberta al barri, per veure com s’han de canalitzar aquests resultats”. 

El projecte del 22@ es va iniciar l’any 2000 i fins ara només se n’ha construït un 28% del total del pla, cosa que l’assemblea qualifica de “projecte obsolet”. Des de l’organització afirmen que, de moment, “no hi ha hagut cap mena de contacte formal ni informal” amb el Consistori, tot i que, creuen que “hauran de donar resposta”. També asseguren que “l’Ajuntament no es pot permetre pensar l’urbanisme d’esquenes a les veïnes i els veïns que viuen en els barris afectats”. 
 

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —