Pista i part de la graderia de l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc
Pista i part de la graderia de l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc
Per ACN
Publicat el 29 de setembre 2023

La coincidència entre el partit del Barça a l'Estadi Olímpic i el concert de Sabina al Palau Sant Jordi farà que només puguin accedir a l'espai els cotxes acreditats i fins a un màxim de 3.500 motos, que tindran permís per aparcar a les zones habilitades. També, les persones que vinguin al concert en vehicle individual podran aparcar en àrees específiques mitjançant una reserva prèvia. Tot i això, el consistori recomana desplaçar-se a peu, en bici o transport públic i afegeix que s'habilitaran busos llançadora gratuïts des de Maria Cristina i l'aparcament de Fira 2.

Com és normal als dies de partit, a les 16.00 començarà el dispositiu per limitar l'accés en vehicle privat a gran part del Parc de Montjuïc. Els vehicles tindran prohibit circular en els punts més propers a l'Estadi Lluís Companys i només els acreditats podran desplaçar-se als entorns de l'Anella Olímpica.

Una de les principals opcions per arribar a l'Anella Olímpica de forma ràpida serà a peu des de la Plaça Espanya. Les escales mecàniques estaran en funcionament en ambdós sentits per a facilitar la fluïdesa dels desplaçaments. També serà possible accedir a l'Anella Olímpica a peu a través del carrer del Foc o per l'àmbit de l'avinguda Miramar, en cas d'haver agafat el funicular.

Servei gratuït de busos llançadora

El servei de busos començarà dues hores abans de l'inici del partit i acabarà una hora i mitja després del final. A part del servei de bus llançadora per a les persones que tinguin entrada pel concert o assisteixin al partit, per pujar fins al Palau Sant Jordi o l'Estadi Olímpic es reforçarà la línia 150 de bus entre les 18.30 i les 21.00. TMB habilitarà també un servei especial d'autobusos de baixada fins a Plaça Espanya i Fira 2 a partir de les 22.30 hores.

Les línies 13, 23, 55 i 125 són altres línies regulars de TMB que arriben fins a zones properes al Lluís Companys. D'altra banda, es reforçaran els serveis de metro i ferrocarrils; concretament hi haurà més trens en circulació a les línies 1 i 3 de metro, i es reforçarà el personal d'atenció, seguretat i neteja a les estacions d'Espanya (L1 I L3), Poble Sec (L3), Paral·lel (L2 I L3) i Foc (L10 S). 

Hi haurà el servei habitual dels autobusos regulars de TMB que arriben fins a plaça d’Espanya (D20, D40, H12, H16, V7, 13, 23, 46, 52, 65, 79, 91, 109, 150 i 165) i el passeig de la Zona Franca (H16, V3, V5, 23, 109 i 125). A més, es podrà accedir a l'Anella Olímpica en taxi i en bicicleta. Els ciclistes podran accedir a la muntanya sense restriccions fins al perímetre de seguretat.

Zones d'aparcament per a 3.500 motos

L'Ajuntament ha habilitat zones d'aparcament situades entorn del carrer de Font i Quer, Can Valero, Tarongers i el Passeig del Migdia, amb espai per a 3.500 motos al qual es podrà accedir sense necessitat d'acreditació i fins que es completi l'aforament. A més d’aquestes places, les persones que assisteixin al concert del Palau Sant Jordi també podran fer ús de l’aparcament de Fira 2 amb una tarifa base que els permetrà deixar-hi el cotxe fins dues hores abans de l’esdeveniment i fins a les 23.59 hores d’aquell mateix dia.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —