Tsitsipas esmaixant un globus del rival
Tsitsipas esmaixant un globus del rival
Tsitsipas esmaixant un globus del rival
Publicat el 22 d’abril 2022

El Trofeu Comte de Godó de Barcelona ha començat amb mal peu els primers dies de la competició. Si bé els partits van començar dissabte amb les rondes classificatòries prèvies, el partit de debut del gran favorit pel títol, Stefanos Tsitsipas, ha arribat dijous a la nit. El grec, cap de sèrie, havia d’haver jugat dimecres al matí, però la pluja, que està sent un mal de cap constant per a l’organització del torneig, va interrompre el seu partit durant unes hores i, al final, va haver de ser posposat a dijous.

El clima ha estat un malson durant tota la jornada de dijous i tan sols ha permès jugar comptats partits de tota l’agenda pendent. L’organització del torneig ha anat posponent tots els partits del dia a mesura que anaven veient que la pluja no cessava fins ben entrada la tarda. Finalment, l’anunci de la represa dels partits a les 19 hores ha indignat a una gran majoria d’aficionats, que ho han considerat una estafa. Val a dir que, per normativa, si en una jornada de partits s’acaben disputant 61 minuts com a mínim de joc en total, l’organització es desentén d’haver de retornar els diners als espectadors.

Molts espectadors que romanien al recinte s’han quedat sense poder veure Tsitsipas perquè el partit s’ha hagut de jugar a una pista amb molt poques graderies però que tenia millor drenatge a l’aigua. Veient-se enganyats, els aficionats han començat a escridassar amb protestes per evitar que es juguessin més minuts de joc i, així, evitar que s’arribés a l’hora de joc i poder reclamar una devolució de diners, que era el que l’organització del torneig volia evitar de totes maneres. Tot i així, els responsables han hagut d’acceptar-ho i oferir-se a retornar els diners al públic per tal que es pogués jugar el partit  sota el silenci sepulcral que requereix un esport com el tennis.

Un cop anunciada la devolució dels diners, el partit s’ha pogut jugar amb una normalitat estranya i “sensacions barrejades”, segons ha comentat Tsitsipas a la roda de premsa postpartit. El grec ha pogut confirmar el primer set que havia encaminat el dia abans de reprendre el partit amb un contundent 6-1, però el segon set, una exhibició de tècnica, competitivitat i esforç, ha caigut de la mà d’Ivashaka per 4-6. Finalment, Tsitsipas ha aconseguit redreçar el partit amb puny de ferro i ha tancat el matx amb un 6-2 favorable al grec. Les graderies de la pista, extraordinàriament plenes de gom a gom amb catalans vinguts expressament d’Itàlia o Alemanya o amb turistes de països tan exòtics com Kirguizistan, han pogut gaudir d’una estona de tenis a les expectatives d’un prestigiós torneig com el Trofeu Comte de Godó.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —