[#if caratula??]
  [#if caratula?is_hash]
    [#if caratula.alt??]
      ${caratula.alt}
    [/#if]
  [/#if]
[/#if]
Per Redacció
Publicat el 05 de gener 2021

A partir del 31 de gener els usuaris de la plataforma Netflix ja no van poder tenir accés a les 10 temporades de la mítica comèdia Friends. Una sèrie que és un dels títols més vistos i valorats de qualsevol plataforma, sobretot perquè molts usuaris estan disposats a tornar-la a veure: són episodis curts i entretinguts. Amazon Prime també s'ha hagut de acomiadar de les seves temporades.

Aquesta no és l'única sèrie que han tret de la plataforma, Netflix ha començat l'any amb forts canvis en la seva programació: tampoc estan disponibles Gossip Girl o El príncipe del rap, que juntament amb Friends, passen a ser només accessibles a HBO Max

L'any passat ja es va anunciar que el contracte de la comèdia amb Netflix s'acabava el 2019, però la plataforma va pagar 100 milions de dòlars per seguir-la tenint durant 12 mesos més. 

Friends

Friends és una comèdia estadunidenca creada per Marta Kauffman i David Crane, que es va emetre per primera vegada el 22 de setembre de 1994 a la cadena NBC, i va acabar el 6 de maig de 2004. Bàsicament tracta sobre la vida d'un grup d'amics: la Rachel, el Chandler, el Joey, el Ross, la Monica i la Phoebe, que viuen a Manhattan, Nova York. Una seria plena de bons i mals moments amb una crítica còmica sobre temes més transcendentals de l'actualitat.

Poc després de l'èxit al seu país, va començar la difusió arreu del món, on també va esdevenir un èxit. La sèrie està composta de deu temporades d'uns 24 capítols, excepte la darrera que en té 18. 

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —