L'activista no col·laborarà amb cap partit el 14-F i creu que la ciutadania hauria de "desconfiar" del sistema polític
Per ACN
Publicat el 12 de gener 2021

L'activista Adrià Carrasco ha dit que la compensació més correcta seria "que la Guàrdia Civil deixés les armes i es dissolgués l'Audiència Nacional". En declaracions a Catalunya Ràdio, s'ha mostrat content per l'arxivament de la causa i haver tornat a Catalunya, però "enrabiat i preocupat" per la "pràctica d'acusar de terrorisme". "No soc ni la primera ni l'última víctima d'un muntatge policial", ha manifestat. Ha afirmat que des del primer moment no tenien res contra ell, només "fum i teatre". Ha reconegut que el moviment independentista ha perdut força, ha assegurat que no col·laborarà amb cap partit el 14-F i ha dit que els ciutadans han de "deixar de confiar" en l'actual sistema polític i no retardar més el moment d'anar "tots junts".

Segons Carrasco, l'Audiència Nacional és un tribunal "aberrant i d'excepció que mai no hauria d'existir en un estat suposadament de dret". Ha acusat també l'Estat de practicar "muntatges policials" des del Franquisme.

"Només el poble salva el poble", ha assegurat. I és que, segons Carrasco, els partits "estan en picabaralles constants" i ha apuntat que cal "assumir riscos i sacrificis". En el seu cas, ha assegurat tornar a casa "amb conviccions més sòlides i amb moltes ganes de seguir donant canya". "Per a mi això és una victòria", ha insistit.

D'altra banda, ha afirmat que aquests "muntatges policials" no són només cosa de l'Estat, sinó que també hi ha operacions "orquestrades pels Mossos a ordres de la Generalitat". 

Tot i l'arxivament, ha expressat que té "recels" cap a la justícia que fan que no se'n refiï gaire.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —