-
Per ACN
Publicat el 23 de novembre 2022

Albert Pla, Els Catarres, Maria del Mar Bonet i Quimi Portet actuaran al concert per commemorar el cinquantè aniversari dalt dels escenaris de la Companyia Elèctrica Dharma. L'espectacle tindrà lloc el 22 d'abril al Palau Sant Jordi de Barcelona, on el grup ja va actuar per celebrar els vint anys de trajectòria.

Els responsables de l'esdeveniment han presentat aquest dimarts els primers artistes confirmats, una confirmació que, a banda dels ja esmentats, inclou també Balkan Paradise Orchestra, Celtas Cortos, Gemma Humet i The Tyets. La Dharma anuncia que anirà incorporant artistes al programa fins aconseguir un cartell representatiu de les cinc dècades que compleix.

El concert s'emmarca en el que el grup anomena l'any Dharma, que inclou la publicació de dos llibres, un disc amb cançons inèdites i un documental sobre la banda. El juny passat la Companyia Elèctrica Dharma va rebre la Creu de Sant Jordi per haver esdevingut "una de les bandes més representatives de la història de la música en català, després de 50 anys de vida".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —