[#if caratula??]
  [#if caratula?is_hash]
    [#if caratula.alt??]
      ${caratula.alt}
    [/#if]
  [/#if]
[/#if]
Per Berta Codina
Publicat el 23 de febrer 2021

El context actual provocat per la pandèmia ha canviat les interaccions socials i ha fet més difícil la interacció entre diferents generacions. De vegades, el buit provocat per aquesta distància és omplert amb discursos positius i negatius per definir les generacions a les quals no pertanyem.

A l'Àlbum Generacionala partir de la imatge, els autors retraten i visibilitzen la seva generació en lloc de ser ells els retratats.


Està enfadada. De dins li surt un aire pudent i fastigós. Es prem fort els palmells de les mans amb les ungles i es pregunta com s’atreveixen. Amb tot el que ha fet. Ara que ho ha exterminat tot i els ha engolit les ànimes, bocí a bocí. Els ho ha tret tot, des de les llums de neó que pengen del sostre d’una nau industrial fins el gust del cafè amb llet en taules d’acer inoxidable.

S’ha quedat els anys d’or i els ha guardat tots en un calaix, avariciosa, terrible, impenetrable. I els primers segons que gira la cara, tots plegats es posen a riure's d’ella. Se’ls mira amb despreci. Com poden, encara, jugar a estimar-se?

Berta i Marc

Maria, Aina i Aman

Gina i Olímpia

Júlia i Oriol

Ana i Oriol

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —