Concert de Fito Paez a l'Alma Festival aquest estiu al Poble Espanyol
Concert de Fito Paez a l'Alma Festival aquest estiu al Poble Espanyol
Per ACN
Publicat el 20 de novembre 2023

L'Alma Festival s'expandirà a Madrid l'estiu que ve en paral·lel a l'edició a Barcelona. Així ho ha anunciat el certamen, que l'any passat va perdre el concurs per quedar-se als Jardins de Pedralbes de la capital catalana i va traslladar l'edició al Poble Espanyol. La promotora Concert Studio organitzarà l'edició madrilenya amb La Carbonería, empresa nascuda el 2017 fruit de la col·laboració entre Carlos Jean i Oscar Aranzueque.

"La incorporació de Madrid com a seu per a l'edició 2024 representa una oportunitat única per portar la singularitat del festival a una audiència més àmplia i mostrar la riquesa d'un festival en dues de les principals ciutats d'Espanya", detalla Martín Pérez, director de l'esdeveniment musical. 

A la capital de l'estat espanyol tindrà lloc del 30 de maig al 17 de juny al Parque Enrique Tierno Galván i del 24 de juny al 21 de juliol serà el torn de Barcelona. Els detalls es donaran a conèixer en una roda de premsa el 28 de novembre a Madrid i també es farà públic un primer avançament del cartell.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —