Badalona
Per Redacció i ACN
Publicat el 10 de desembre 2020

Els Bombers de la Generalitat aixequen aquest dijous el dispositiu d'emergències al carrer Guifré del barri del Gorg, després de l'incendi anit de la nau industrial abandonada i ocupada que ha deixat tres víctimes mortals. Un cop extingit el foc i revisat l'immoble, els bombers donen pràcticament per descartat que puguin amagar-se més cossos entre les runes, segons ha informat el cap operatiu del cos, David Borrell.

Ara la competència de l'espai passa a mans de l'Ajuntament de Badalona, que preveu iniciar divendres mateix la demolició de l'edifici. L'alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha donat instruccions als serveis tècnics perquè s'agilitzin els tràmits de contractació i els treballs puguin començar d'immediat.

A banda de les tres víctimes mortals, el sotscap territorial del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), Francisco Tebar, ha explicat que dimecres es van traslladar a hospitals tres malalts greus i quatre menys greus. En total, es van derivar cinc ferits a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, un a Vall d'Hebron i un a l'Hospital del Mar de Barcelona. Tebar ha afegit que l'evolució d'aquests pacients és "favorable".

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —