ss
Per Redacció
Publicat el 13 de maig 2022

Aquesta mitjanit, Amaia Romero ha estrenat el seu segon disc Cuando No Sé Quién Soy que compta amb un total de 10 cançons. 

Entre els temes més destacats de l’àlbum destaquen La Canción que No quiero Cantarte amb la col·laboració d’Aitana, també concursant d’Operación Triunfo. Fa uns dies es va estrenar el videoclip sense la seva aparició. Amaia ha explicat a Europa Press que l’absència de la cantant de Mon Amour ha sigut arran de les seves agendes incompatibles. Tanmateix, la cantant de Navarra ha afirmat que se sent igualment satisfeta amb el resultat. 

 

La meitat de les cançons del disc ja havien sortit com a single prèviament. Yo Invito, Bienvenidos al Show, Quiero Pero no, i Yamaguchi, i han sigut tot un èxit al llarg d’aquests darrers mesos.

Entre les cançons noves, molts usuaris a les xarxes han destacat Santos que Yo Té Pinté una cover del grup de Los Planetas que ha agradat molt. Amaia que té per costum cantar cançons d’altres artistes, va sorprendre fa uns dies, a l’inici de la seva gira, amb una cover acústica de Fiebre de Bad Gyal, que també va tenir molt de ressò per les xarxes. 

Els seus seguidors han anat a Twitter per comentar el disc i durant tot el matí, el nom de la cantant ha sigut tendència. Després de les opinions mixtes de la col·laboració amb Aitana, el disc ha acontentat a la majoria dels seguidors que han aclamat la sensibilitat vocal de la cantant. 

Així i tot, Amaia no ha pogut escapar-se de les crítiques i alguns usuaris han assenyalat que aquest segon treball té un estil molt semblant al seu primer disc Pero No Pasa Nada, que va publicar el 2019. 


La majoria de seguidors, però han aclamat el nou projecte de la cantant i ja esperen poder assistir en algun concert de la seva gira, que tot just acaba de començar. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —