Les nostres sèries preferides per al cap de setmana de l'1 i 2 de maig
Per Marta Del Hoyo
Publicat el 02 de maig 2021

Primera setmana de maig! I no hi ha res millor que acompanyar els dies de pluja amb una bona tassa de cafè, manta i, com no, una bona sèrie. Si vols un cap de setmana tranquil, avui et portem una llista de cinc sèries que podràs començar, gaudir i acabar en dos dies (o una nit).

L'arromàntic: Love and Anarchy (2020, 1 temporada a Netflix)

Love and Anarchy és una comèdia romàntica sueca sobre una assessora casada i mare de dos fills que es veu atrapada en una història d'amor atípica amb el seu company de feina, que és molt més jove. Una relació en contra de tota norma social que et robarà el cor. Aquest joc de seducció acabarà tenint conseqüències en les seves vides, però serà una aventura o marcarà un punt i a part?

El millor: Es desmarca de les comèdies romàntiques clàssiques i, mentre passes una bona estona, dones suport a les produccions europees i t'enamores d'en Max.

El pitjor: Probablement te l'acabis en una tarda, perquè només té 8 capítols de 25 minuts.


El "malote": HIT (2020, 1 temporada a TVE)

HIT és un docent, una barreja entre psicòleg i pedagog, que selecciona un grup d'alumnes d'un centre d'educació secundària on la convivència escolar s'ha tornat molt complicada i els ofereix unes classes poc convencionals. A través d'un mètode únic, en cada capítol aborda temàtiques d'actualitat i fa nous plantejaments sobre temes com el sexe, la solitud en una era de xarxes socials, les addiccions i la manca de motivació, mentre fa una forta crítica al sistema educatiu.

El millor: Reflexiona i planteja idees molt interessants sobre tòpics ja tractats en relació amb els joves. Està dirigida a tots els públics, no només l'adolescent, ja que té un to més seriós i reflexiu que les sèries adolescents. A més, no has de pagar cap subscripció per veure-la.

El pitjor: No és un documental ni una sèrie adolescent, t'ho passaràs molt bé veient-la, però, després d'acabar un capítol, és interessant obrir un petit debat. Per tant, és millor veure cada episodi en dies diferents i no fer una marató.


El paranoic: The Wilds (2020, 1 temporada a Amazon Prime Video)

La sèrie parla d'un grup d'adolescents que queda atrapat en una illa deserta després d'un accident d'avió, però que desconeixen que són víctimes d'un experiment social.

El millor: És dinàmica, entretinguda i innova en alguns aspectes. És una sèrie juvenil amb lògica. En definitva, una molt bona opció per passar l'estona.

El pitjor: Malgrat ser una proposta original s'assembla molt a Lost. Si has vist moltes peces de persones perdudes en una illa, probablement no t'aporti res de nou.


El viatger: The Serpent (2021, 1 temporada a Netflix)

És una sèrie policíaca que segueix la investigació dels crims de l'assassí en sèrie Charles Sobhraj, que va assassinar turistes joves entre el 1975 i el 2000. 

El millor: És molt entretinguda i la trama està molt ben construïda. La direcció de fotografia sorprèn i els espais ambientats a Bangkok i l'Índia són molt bonics. És una bona opció per veure intermitentment.

El pitjor: Hi ha salts temporals des de dies, mesos, anys i hores. Si no hi estàs atent potser se t'escapa algun detall, però de seguida en recuperes el ritme. No es fa lenta, sinó que en ser presentada com a una minisèrie esperes formats més curts que una hora de duració.


L'obsessionat amb les ofertes: El timador timado (2020, 2 temporades a Netflix)

És una sèrie d'animació japonesa que segueix la vida de Makoto, un noi que es creu el millor estafador del Japó, fins que es topa amb Laurent Thierry, un peix gros de la màfia, que estafa tant el Makoto com el seu company, Kudo. Tanmateix, després d'aquesta lliçó li ofereix treball per formar part del seu equip.

El millor: Malgrat tenir dues temporades, és molt entretinguda i en molt poc temps et pots veure aquest anime. És innovadora i per als que no són aficionats al gènere, és força interessant per iniciar-se en el món de l'animació.

El pitjor: El doblatge en japonès és bo, però és recomanable veure-la en castellà perquè hi ha un molt bon equip de dobladors. I l'animació, així com els seus dissenys, tot i no ser nous estan molt ben treballats. 
— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —