Presentació de l'obra 'The Producers'
Presentació de l'obra 'The Producers'
Per EFE
Publicat el 30 de maig 2023

Àngel Llàcer codirigeix i forma part de l'elenc de The Producers, un musical que s'estrenarà el 28 de setembre al Teatre Tívoli de Barcelona i que és el seu projecte "més ambiciós", segons ha assenyalat aquest dimarts en roda de premsa. La producció arriba després de l'èxit de La jaula de las locas, La tienda de los horrores i Cantando bajo la lluvia, que han estat vistes per més d'un milió d'espectadors en els darrers cinc anys i han rebut 16 Premis Butaca.

Produïda íntegrament a Barcelona, l'obra compta amb el pressupost més alt de tots els muntatges duts a terme fins ara per la productora, segons Nostromo Live. Àngel Llàcer i Enric Cambray a la direcció escènica, Manu Guix i Gerard Alonso a la direcció musical i Miryam Benedited a les coreografies són l'equip directiu d'aquesta posada en escena.

Ricky Mata, Armando Pita, Àngel Llàcer, Mireia Portas, José L. Mosquera, Bittor Fernández, Oriol Burés, Alex Ars i Clara Lanzani conformen l'elenc, al costat del cos de ball. En total, 24 artistes interpreten els personatges de The Producers, juntament amb una orquestra en directe i amb una escenografia de gran format.

Aquesta obra "conté tota la diversió i comèdia de La jaula de las locas i l'estil i glamur de Cantando bajo la lluvia", ha assegurat Llàcer. The Producers narra la història d'uns productors que intenten muntar la pitjor obra de teatre de la història per declarar-se en ruïna i fugir amb els diners dels inversors.

Per això contracten un dramaturg que no només és nefast, sinó a més nazi, i un director antiquat que acabarà interpretant Hitler en un muntatge demencial que, això no obstant, serà un èxit com a paròdia del feixisme. "És una història sobre el món de l'espectacle i sobre els límits de l'humor, en què hi ha molta esvàstica amb purpurina", ha aclarit Llàcer.

The Producers es va estrenar a Broadway el 2001 amb Nathan Lane i Matthew Broderick als papers protagonistes, a partir del guió de la primera pel·lícula original de Mel Brooks estrenada el 1967. Després de l'èxit del musical, es va fer una nova pel·lícula el 2005, amb Nathan Lane, Matthew Broderick i Uma Thurman.

Sobre l'escenari, l'obra ha aconseguit convertir-se en un dels musicals més premiats de la història i portar a debat el tema dels límits de l'humor. La música original, composta per Brooks amb llibret compartit amb Thomas Meehan, és plena d'homenatges a espectacles de Broadway i la nova adaptació tindrà "moltes picades d'ullet" a les clàssiques, segons Guix. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —