Un goril·la menja fruita congelada aquest dissabte al Zoo de Barcelona.
Un goril·la menja fruita congelada aquest dissabte al Zoo de Barcelona.
Un goril·la menja fruita congelada aquest dissabte al Zoo de Barcelona.
Per EFE
Publicat el 16 d’agost 2021

El Zoo de Barcelona afronta l'actual ona de calor "enriquint" i refrescant els aliments que dona als animals que viuen en aquest recinte, als quals nodreix amb menjar embolicat en gel o amb gelats per afrontar les altes temperatures i que tinguin així "una major sensació de benestar".

En declaracions a EFE, el director del Zoo, Sito Alarcón, ha explicat que s'ha activat per a això "un protocol que marca tot un seguit de pautes i accions" per ajudar als animals a afrontar les altes temperatures.

Per exemple, s'han refrescat amb més freqüència els patis en els quals hi ha sorra, per minimitzar la pols que es pot generar, i l'aigua d'estanys s'ha renovat més sovint.

Un elefant rep un bany aquest dissabte al Zoo de Barcelona.

També s'ha "enriquit" el menjar, embolicant-lo en gel o sumant a la dieta habitual gelats o iogurts gelats, amb la finalitat d'oferir "una sensació de major benestar" als animals i que aquests, al mateix temps, es puguin hidratar.

Un os menja fruita congelada aquest dissabte al Zoo de Barcelona.

De fet, Alarcón ha matisat que al zoo barceloní són "molt previnguts" i que aquest tipus d'iniciatives ja les apliquen "abans" que s'anunciïn les ones de calor, "perquè per als animals no és el mateix que per als humans".

Un mico menja fruita congelada al Zoo de Barcelona.

De totes maneres, no tots els animals ho viuen de la mateixa manera, ja que hi ha espècies, com els lleons o els dracs de Komodo, que "s'ho estan passant molt bé" en les actuals circumstàncies, a causa que estan més acostumats a aquestes elevades temperatures.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —