Aragonès descarta reobrir l'oci nocturn en les properes setmanes
Per EFE
Publicat el 30 d’agost 2021

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha descartat avui reobrir l'oci nocturn en les pròximes setmanes, fins que s'estabilitzi la situació hospitalària, per a evitar una "desescalada ràpida" que propiciï la sisena ona de Covid-19 a Catalunya.

"Ens ha passat cinc vegades, volem que ens passi una sisena, amb una desescalada ràpida? Hem d'intentar, com a mínim, no cometre els mateixos errors", ha dit en una entrevista en TV3.

Després de l'aixecament del toc de queda, els botellots nocturns a Catalunya s'han multiplicat, sobretot en cap de setmana, i les patronals de l'oci nocturn han doblat les seves exigències per a reobrir discoteques i locals musicals més enllà de les 00.30 hores.

Malgrat comprendre l'"angoixa" que sofreixen els treballadors i empresaris del sector, Aragonès ha rebutjat aquesta opció perquè "és molt clar el que ha passat en les anteriors ones".

Abans de reobrir els locals d'oci nocturn, ha subratllat, cal "estabilitzar bé" la situació epidemiològica i "descongestionar l'àmbit assistencial i sanitari". El president català ha refusat opinar sobre quan podria arribar la reobertura de bars musicals i discoteques, encara que si que ha apuntat que primer cal "superar l'inici del curs escolar".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —