Aula UAB
Per ACN
Publicat el 11 d’octubre 2021

Un atac informàtic deixa aquest dilluns al matí els serveis interns de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) sense servei. Segons han detallat fonts del centre a l'ACN, no ha transcendit l'origen de l'anomalia, i durant aquest matí els responsables de sistemes i del rectorat treballen per detectar-la. Ara per ara no funciona cap dels portals corporatius i s'ha anul·lat l'accés a la xarxa des de les facultats i altres equipaments universitaris.

De moment no s'han vist afectats altres sistemes com els punts de control d'accés, entre d'altres. El compte de la Direcció de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la UAB ha avisat per Twitter de la incidència informàtica. La UAB recomana els usuaris a través dels perfils a les xarxes socials desconnectar tots els serveis vinculats a la UAB, inclòs el núvol, per evitar que la infecció s'estengui.

A més, es demana que si algun usuari ha rebut un fitxer anomenat "http://Readme.READ" i l'ha desat a l'escriptori, així com fitxers amb extensió ".uab", s'apaguin els ordinadors i s'avisi al servei informàtic.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —