Bad Bunny
Per EFE
Publicat el 11 de novembre 2020

El cantant porto-riqueny Bad Bunny, al costat dels mexicans Luis Gerardo Méndez, Alberto Guerra i Luisa Rubino, seran els nous intèrprets de diversos personatges en la tercera temporada de la sèrie de Netflix, "Narcos: Mexico", spin-off de la popular sèrie original centrada en el narco colombià Pablo Escobar. Benito Antonio Martínez Ocasio (Bad Bunny), interpretarà al personatge d'Arturo "Kitty" Paez, un membre de la colla de Ramón Arellano Félix "Narco Júniors", segons ha anunciat avui Netflix. El reggaetoner serà un jove ric de l'alta societat que acaba en un càrtel.


Aquesta tercera temporada estarà ambientada en la dècada dels 90, quan es comença a globalitzar el negoci de les drogues. Analitza la supervivència de càrtels independents dins de l'agitació política i l'escalada de violència del moment, fent que "sorgeixi una nova generació de capos mexicans".

"Però en aquesta guerra, la veritat és la primera víctima, i cada detenció i assassinat només allunya a la victòria veritable ...", revela Netflix, que no ha precisat la data de quan s'estrenarà.

A principi d'any, Bad Bunny ja va revelar a la revista "Rolling Stone" que havia aconseguit un paper per a la coneguda sèrie i que, després de la seva aparició en les actuacions del descans en el mig temps de la Super Bowl, va viatjar a Mèxic, on va rodar fins que es va suspendre el rodatge per la pandèmia. Amb anterioritat ja havia reconegut que el món de l'actuació li agradava.

A l'octubre, Netflix va confirmar que "Narcos: Mexic" tindria una tercera temporada sense l'estrella mexicana Diego Luna.

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —