[#if caratula??]
  [#if caratula?is_hash]
    [#if caratula.alt??]
      ${caratula.alt}
    [/#if]
  [/#if]
[/#if]
Per ACN
Publicat el 15 de gener 2021

El FC Barcelona ha decidit ajornar les eleccions a la presidència de l'entitat previstes pel proper diumenge 24 de gener, després que la Generalitat no hagi autoritzat el desplaçament de socis fora del seu municipi per tal de votar. El club, a més, ha demanat al Govern que canviï la llei per tal que es pugui emetre el vot per correu postal. En aquest sentit, el club ha demanat a la Generalitat que valori la possibilitat de modificar l’actual legislació esportiva per tal de possibilitar el vot per correu postal en la nova data de les eleccions, petició que el Govern s’ha compromès a estudiar.

Reunió matinal

El Govern i el Futbol Club Barcelona han mantingut aquest matí una reunió virtual de treball per abordar la celebració de les eleccions a president i junta directiva de l’entitat esportiva, en el context de la pandèmia per Covid-19. En el decurs de la reunió, el Govern ha traslladat al club que l’actual situació epidemiològica no fa possible autoritzar el desplaçament fora del municipi als socis que no disposin de seu electoral dins del seu terme municipal el proper diumenge 24 de gener, donada l’elevada mobilitat que això suposaria.

Per la seva banda, el club ha constatat la impossibilitat de realitzar les eleccions en la data prevista a causa de les restriccions de mobilitat decretades pel Govern en l’actual context de pandèmia, motiu pel qual la data de les eleccions s’haurà d’endarrerir.

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —