-
Per EFE
Publicat el 23 de setembre 2022

Barcelona acollirà al novembre de 2023, per primer cop, el World Peace Forum, una organització que promou la pau mundial i que ara presideix el català Josep Fèlix Bentz, al seu torn president del Reial Cercle Artístic de Barcelona.

El World Peace Forum de 2023, que se celebrarà per primera vegada a Espanya, es va presentar la nit de Dimarts en el Reial Cercle Artístic barceloní coincidint amb la celebració del Dia Internacional per la Pau.

Bentz va ser designat president d'aquest organisme que promou la pau mundial per la Schengen Foundation, que té la seva seu a Luxemburg, per substituir Dominicus P. Rhode, que va morir recentment de forma sobtada.

Aquest primer acte públic del World Peace Forum 2023, que se celebrarà durant la segona quinzena de novembre del proper any, ha servit per explicar com funciona el Fòrum, així com les línies mestres de l'edició barcelonina.

El fòrum vol ser, segons ha explicat Bentz, "un acte per reivindicar en si mateix de forma activa la cultura de la pau, en temps de gran convulsió internacional, per la guerra d'Ucraïna i la tensió creixent cap a Taiwan".

A part dels parlaments de Josep Fèlix Bentz i de Josep Cuéllar, president de l'Associació Pau Barcelona 2025 –una de les impulsores locals del Forum-, s'ha presentat el primer vídeo promocional del World Peace Forum Barcelona 2023, que fins ara només s'havia vist a Luxemburg. El vídeo sobre Síria ha estat realitzat per l'associació sense ànim de lucre Horizons for Syria.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —