-
Per ACN
Publicat el 31 de maig 2023

L'Ajuntament de Barcelona restringirà l’horari d'obertura i tancament de 29 bars i 43 terrasses properes al Fòrum coincidint amb la celebració del Primavera Sound. Ho ha avançat El Periòdico i ho han confirmat a l'ACN fonts municipals. En concret, mentre duri el festival els bars hauran de baixar la persiana a les 11 de la nit i no podran obrir fins les 8 del matí. Les terrasses, per la seva banda, hauran de recollir taules i cadires a les 11 de la nit. A més, els supermercats hauran de romandre tancats entre les 10 de la nit i les 8 del matí. Tot plegat per preservar el descans dels veïns, frenar els possibles botellots i evitar les concentracions de persones en horari nocturn al voltant de locals o sortides de metro properes.

Els establiments hauran de complir l’ordre a partir d’aquest dijous, 4 de juny, i fins el proper dilluns. En concret, la directriu municipal afecta 29 bars i restaurants que hauran de tancar a les 11 de la nit cada dia i no podran aixecar la persiana fins les 8 del matí, dues hores més tard del que és habitual.

Així mateix, 43 terrasses hauran de recollir taules i cadires a les 11 de la nit mentre duri l'esdeveniment. L'ordenança municipal permet que aquests espais estiguin instal·lats des de les 8 del matí i fins la mitjanit de diumenge a dijous i de les 8 fins la 1 de la matinada els divendres i les vigílies de festiu. Per les terrasses que queden més a tocar del Fòrum, la limitació entra en vigor aquest dimecres.

També, s'obligarà els establiments que venen begudes i productes alimentaris a tancar a les 10 de la nit i no tornar a obrir fins a les 8 del matí. La voluntat del consistori és que els assistents al festival no comprin alcohol en aquesta punts i romanguin als carrers de l'entorn consumint-lo. 

Aquestes restriccions afecten a locals que es troben als carrers Selva de Mar, avinguda del Litoral, Sant Raimon de Penyafort, Cristòfol de Moura i Pallars.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —