Barcelona suma un nou festival d'humor aquest març, l'In Risus
Per Redacció
Publicat el 27 de gener 2022

El bon moment que viu l’escena humorística a Barcelona es confirma amb la celebració, d’aquí menys de dos mesos, d’un nou festival que compta amb una setantena d’humoristes. L’In Risus, programat del 16 al 20 de març, celebrarà la seva primera edició en diferents espais i teatres de la ciutat.

De la mà del Festival Cruïlla —que des de fa dos anys ha impulsat espectacles d’humor dins el Cruïlla XXS— i la productora MPC Management una de les productores d’humoristes més importants d’Espanya, el festival neix amb la intenció d’esdevenir un referent més enllà de Catalunya. Segons el seu director, Pau Gil, l’esdeveniment vol ser una “atracció” a nivell europeu i convertir-se en una gran cita cultural de la ciutat.

Broncano, Berto Romero i Venga Monjas, entre els humoristes destacats

La programació d’aquesta primera edició compta amb grans noms ja consagrats en l’escena catalana i espanyola. L’espectacle estrella és La Vida Moderna Live Show, sorgit arran de l’èxit del programa de ràdio de David Broncano, Quequé i Ignatius Farray a la Cadena SER, i se celebrarà al Palau Sant Jordi el dissabte 19 de març. 

Altres noms com Berto Romero, Ana Morgade, Venga Monjas, Tomás Fuentes, Valeria Ros o Marc Sarrats farceixen un cartell que el director del festival ha qualificat de magnífic. Més enllà dels perfils més coneguts, la iniciativa vol comptar i donar veu també a noves figures emergents, assegura Gil.

Les actuacions, a banda del plat fort al Sant Jordi, estaran repartides en diferents teatres i sales d’espectacles de Barcelona, com el Teatre Victoria, la Sala Apolo, la Sala Barts, el Teatre Borràs o l’Aquitània. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —