Ciutadants a la platja de la Barceloneta
Per ACN i Redacció
Publicat el 26 de maig 2020

L'Ajuntament de Barcelona obre les platges a partir d'aquest dilluns perquè s'hi pugui passejar o fer esport de manera individual, com natació o córrer, en la franja horària de 20 a 23 h, l'única que quedava per habilitar. 

L'objectiu d’aquesta mesura és "esponjar" la franja del matí, de 6 a 10 h, que és la que acumula major afluència, amb puntes de fins al 16 % en platges com la de la Barceloneta o el Bogatell, segons ha indicat el regidor d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia. A més, ha recordat que continua sense poder-se practicar esport de manera col·lectiva, fer un bany recreatiu o prendre el sol. 

Una altra de les novetats que s'aplica a partir d'aquest dilluns és que es permet l'estada als parcs i jardins i, per tant, es "normalitza" poder "asseure's en un banc", ha explicat Badia en una roda de premsa. 

El regidor també ha assenyalat que estan parlant amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la Generalitat de Catalunya perquè quan es permeti el bany recreatiu —a partir de la fase 2— totes les platges metropolitanes obrin a la vegada i, així, evitar "efectes crida". "Seria molt interessant que quan arribi la fase 2 tothom anés a la platja que té més a prop. Per a nosaltres, poder fer el pas a la vegada seria molt necessari", ha afirmat Badia en una roda de premsa.

Totes les novetats que ha explicat aquest dilluns en una roda de premsa, les ha detallat a un fil del seu compte de Twitter, on també ha recordat les mesures restrictives que continuen vigents. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —