Oktoberfest
Publicat el 06 d’octubre 2021

L'Oktoberfest no farà acte de presència per segon any consecutiu a Barcelona. Eventop Carpes, empresa organitzadora oficial de la festa de la cervesa, ha decidit no obrir les portes de la que seria la seva IX edició com a "acte de responsabilitat, precaució i sensibilització cap al context actual generat per l'estat de pandèmia per la Covid-19, així com pels efectes actuals i futurs previstos per les autoritats sanitàries i governamentals", expliquen en un comunicat oficial.

Els efectes de la Covid-19, i les restriccions actuals i futures, els obliguen a prendre aquesta decisió per "seguretat i responsabilitat social" davant la pandèmia.

L'organització responsable de l'esdeveniment popular manifesta que, juntament amb el patrocinador oficial, Paulaner (pertanyent a Heineken Espanya), ha avaluat les necessitats logístiques, de producció i de servei a tenir en compte en la realització, muntatge i desenvolupament d'un esdeveniment amb les característiques i requeriments com les que té Oktoberfest Barcelona.

La negativa final ha estat conseqüència de tres raons: la seguretat de tots els treballadors i assistents del festival, les dificultats addicionals derivades dels protocols en actiu en matèria de gestió i desenvolupament d'esdeveniments de gran format, i no poder garantir el nivell de qualitat i experiència durant la festa sota les condicions i restriccions de seguretat actuals.

Tot i això, Oktoberfest Barcelona confirma que està treballant en l'edició del 2022 per poder dur-la a terme amb totes les garanties.

Només al Reial Club Tennis

Després de la cancel·lació de l'any passat, la Plaça de l’RCTB-1899 ha celebrat aquest cap de setmana la tradicional Oktoberfest del club, acollint un total de 230 participants. La vetllada va comptar amb animació en directe amb un grup de música especialitzat en versions i música de fons amb folklore alemany.

Com expliquen des del club, els assistents es van ubicar "en taules alineades en fileres, en una plaça engalanada amb banderoles blanc-i-blaves a conjunt amb les estovalles", aplicant els protocols de seguretat i higiene pertinents.

Altres ciutats gaudeixen de la festa de la cervesa

Madrid, Valencia de Don Juan (Lleó), Jaén, La Nucía o Gavà son algunes ciutats d'Espanya que si que acullen la festa de l'Oktoberfest. A Príncipe Pío (Madrid) tots els assistents podran celebrar el seu 7è aniversari amb música en directe, menjar i molta cervesa fins el 7 de novembre, mentre que a La Nucía serà fins al 12 d'octubre.

A Valencia de Don Juan, l'esdeveniment es desplegarà durant els dies 8, 9 i 10 d'octubre en una iniciativa que pretén allargar l'activitat i l'atractiu turístic de la localitat més enllà de l'estiu. L'alcalde del poble, Juan Pablo Regadera, explicava que han organitzat la festa "per atraure visitants, més encara després de les festes patronals que no vam poder celebrar com haguéssim volgut a causa de les restriccions per la pandèmia".

D'altra banda, n'hi ha que ja s'han celebrat aquest passat cap de setmana, com a Jaén (Parque de La Concordia) i Gavà, amb un èxit total.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —