Biblioteca
Publicat el 20 de novembre 2022

A vegades, parlar de biblioteques ens porta a pensar en una activitat més aviat pausada i avorrida, però la Biblioteca del Sud de Sabadell no ho és: des de principis d'aquest 2022 un graciós contestador automàtic atén els lectors fora de l'horari d'atenció o quan els bibliotecaris estan ocupats:

“Esteu trucant a la Biblioteca del Sud de Sabadell, una de les millors biblioteques de l’Europa Occidental; us atendrem en breus moments”. 

El Diari de Barcelona ha parlat amb Jordi Bosch, director de la Biblioteca, i ens explica que volien fer alguna cosa que induís una bona predisposició del lector. Per això, al director se li va ocórrer que la biblioteca s'autoanomenés com una de les millors biblioteques d'Europa. Tanmateix, un dels altres objectius era identificar la biblioteca com un espai públic i gratuït on la gent també es pot divertir. De fet, molts lectors riuen quan els bibliotecaris agafen el telèfon, afirma Bosch. 

El director detalla que la vinculació de la biblioteca amb el sentit de l’humor és buscada. No en va, amb humor "es poden solucionar conflictes i arribar a la gent”. És cert que no existeix cap rànquing, però si n'hi hagués, la Biblioteca del Sud de Sabadell guanyaria el premi de la biblioteca amb el contestador més divertit i original de l’Europa Occidental.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —