- vídeos -
Borja
Per ACN
Publicat el 15 de novembre 2023

El cantant i compositor valencià Borja Penalba estrena la cançó Viu, avançament del seu primer àlbum en solitari Giròvag (Produccions Blau 2023), que es presentarà en concert al Teatre Principal de València el 10 de desembre i al 29 de febrer a Barcelona en el marc del Barnasants.

Ara, per primera vegada, Penalba es presenta sense compartir nom a la portada amb aquest disc amb la guitarra i la seva veu com a protagonistes. Amb Giròvag, apunta, no pretén inventar res, ni trencar amb cap cosa: “Faig cançons com les he fet sempre amb la particularitat que ara les defensaré cantant sol, amb tot el que això implica”.

Penalba explica que Giròvag respon a un moment vital. “Són ja més de 30 anys, girant i vagant i compartint molts projectes de tota mena amb molta gent preciosa i dono gràcies per haver-ho viscut i ara tenia la necessitat d’emprendre una cosa per mi mateix”.

El cantant destaca que presentar un projecte nou comporta una il·lusió molt gran. “Ho és ara amb Giròvag i ho ha sigut amb tots els projectes que he participat i he tingut la sort de compartir amb altra gent. Ara, però, tinc més vertigen del normal, però això té un component d’il·lusió del nou repte”.

30 anys

Fa més de 30 anys que Borja Penalba es dedica a la música i ha enregistrat discs i ha fet gires al costat de Feliu Ventura, Miquel Gil, Lluís Llach i d’Obrint Pas, entre molts d’altres.

En els darrers deu anys ha compartit camí amb Maria del Mar Bonet, amb qui va publicar l’àlbum el 2020 en directe, i amb Mireia Vives.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —