La tutela de Britney Spears
Per EFE
Publicat el 19 de juliol 2021

La cantant Britney Spears va anunciar en les últimes hores que no pujarà als escenaris mentre el seu pare continuï controlant tots els aspectes de la seva vida, com ha fet durant els últims tretze anys. Spears, anteriorment coneguda com a "Princesa del Pop", va penjar el dissabte a Instagram una imatge en què es llegia aquest missatge: "Accepta'm pel que soc o besa'm el cul, menja merda i trepitja alguns llecs".

Al costat de la imatge, Spears va fer un llarg al·legat en el qual, pel que sembla, responia a les crítiques que havien rebut alguns vídeos en els quals apareixia ballant. "A aquells que critiquen els vídeos en els quals surto ballant... Mireu, no actuaré en cap escenari en un futur pròxim mentre el meu papà continuï decidint el que em poso, dic, faig o penso!!!! Ja ho he fet durant els últims 13 anys", va etzibar l'artista.

Crítiques a la família
Va afirmar, a més, que prefereix ballar en el saló de casa seva que pujar a un escenari de Las Vegas, on la gent està tan "anada" d'olla que no pot ni encaixar-li la mà. "I -va afegir- no em posaré un munt de maquillatge i assajar, assajar i assajar una altra vegada i no poder fer una cosa real, amb mescles antigues de les meves cançons, mentre estic pregant que posin la meva nova música en un espectacle per als meus seguidors...Així que ho deixo!!!!".

La cantant també va arremetre contra el seu pare, James Spears, i la seva germana, Jamie Lynn Spears. "No m'agrada que la meva germana aparegués en lliuraments de premis i cantés LES MEVES CANÇONS remesclades!!!!!". "La meva suposada xarxa de suport em va fer un mal profund!!!! Aquesta tutela legal va matar els meus somnis...així que tot el que tinc és esperança i l'esperança és just el que és més difícil de matar per aquest món...i tot i així, la gent ho intenta!!!", va lamentar.

El periple de la tutela judicial
L'artista, que té més de 31 milions de seguidors a Instagram, ha usat aquesta xarxa social en les darreres setmanes per trencar el silenci que havia dominat la seva vida durant els últims anys i compartir alguns dels seus sentiments. Spears ha acudit a la justícia per a acabar amb la tutela legal que limita la seva vida i que és un mecanisme reservat per a persones greument incapacitades i que se suposa que no poden fer-se càrrec de si mateixes.

El pare de Britney es va fer càrrec de la seva vida personal i de les seves finances després d'una etapa de comportament erràtic que va ocupar titulars l'any 2008. Malgrat que la mesura va ser de caràcter temporal inicialment, s'ha mantingut al llarg de tretze anys en què l'artista ha actuat, publicat discos i protagonitzat un espectacle milionari a Las Vegas entre 2013 i 2017, a vegades en contra de la seva voluntat.

El lema #FreeBritney
El conflicte obert entre la cantant i el seu pare ha generat un moviment en les xarxes socials de suport a una de les artistes estatunidenques més populars de finals del segle passat. El lema "#FreeBritney" (Llibertat per a Britney) ha pres impuls enguany després de l'estrena del documental "Framing Britney", una cinta elaborada per The New York Times que repassa els aspectes més controvertits i agres de la carrera de l'artista.

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —