Els casos setmanals detectats arriben al màxim de la pandèmia
Per ACN
Publicat el 13 de juliol 2021

El grup d'investigadors BIOCOMSC ha assegurat que el nombre de casos setmanals detectats a Catalunya ja és el més gran de la pandèmia, amb molt elevada positivització. Entre d'altres, apunta que els positius entre els 50 i els 70 anys superen clarament els casos de Setmana Santa i els que es donen entre els 30 i els 50 estan en màxims històrics.

La incidència en majors de 70 anys es manté baixa, però ja es detecta una lleugera pujada, apropant-se al 5%. A més, el grup de la UPC ha alertat que, donada l'elevada positivització, la situació real és "pitjor" que la detectada. Per estimar aquesta incidència real, caldrà esperar a rebre les dades sobre els contagis de la setmana passada detectats als CAP.

Davant d'aquesta situació, el BIOCOMSC ha fet una nova crida a protegir-se perquè hi ha molta gent infecciosa. Entre d'altres, ha insistit a evitar les trobades fora del grup habitual, fer-ho en grups com més petits millor i evitant interiors mal ventilats i fent ús de la mascareta en distàncies curtes i en interiors.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —