Cribratge realitzat a la Universitat de Santiago
Per EFE
Publicat el 31 de març 2021

Catalunya posarà en marxa a partir del proper 7 d'abril cribratges massius a les universitats catalanes amb l'objectiu de tallar les cadenes de transmissió entre la població jove, que és el col·lectiu que registra més incidència.

En una roda de premsa juntament amb el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, la directora general d'Universitats, Victoria Girona, ha destacat la implicació i col·laboració de tots les universitats i ha reiterat "la disposició del sistema universitari català en la labor d'ajudar a la gestió de la pandèmia".

Els cribratges massius, es duran a terme en 50 campus d'universitats tant públiques com a privades, per la qual cosa Girona ha destacat l'abast territorial de la iniciativa. Els estudiants i treballadors que vulguin participar hauran de ser asimptomàtics i no haver-se vacunat i podran acudir a fer-se la prova al seu campus o qualsevol altre proper al seu domicili.

La metgessa de família Adriana Mas ha destacat que altres iniciatives similars, com el cribratge que es va dur a terme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), han tingut uns resultats positius i ha confiat que la comunitat universitària "és molt participativa i que s'implicarà".

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —